top of page

your-new-smile-group

Stol på vår mer enn 10 års erfaring!

I retur garanterer vi høyeste kvalitet!

www.your-new-smile.com (Kosmetiske tenner)

www.your-new-teeth.com (Kosmetisk tannbro kit)

Mangler du noen tenner?

Er tennene dine knekt?

Ønsker du deg et estetisk smil, selv uten å besøke tannlegen ofte?

Dekker du munnen din når du smiler eller ler du kanskje ikke lenger?

Skammer du deg blant venner eller familie?

Obs! Hvis du har frykt for tannlegen eller skammer deg for dårlige tenner, tilbyr vi løsningen.

Hvis du ikke er fornøyd med tilstanden på tennene dine, tilbyr vi den ideelle muligheten for å forbedre livet ditt fra og med nå. Det spiller ingen rolle om tennene dine er ødelagte eller misfargede, eller om du mangler enkelte tenner. Kunstige tenner består av veldig fin plast (høykvalitets tannprodukt) som dekker tenner og tannkjøtt. På denne måten får du et nytt smil!

Kosmetiske tenner passer utmerket for følgende problemstillinger:

✓ 1 manglende tann

✓ 2 til 4 manglende tenner

✓ Mellomrom mellom tenner (lukker)

✓ Misfargede tenner

✓ Skjev tenner

Vi lager to ulike typer kosmetiske tenner for deg:

Kosmetiske tenner Super-DeLuxe

Kosmetiske tenner "New-Generation"

1. Kosmetiske tenner Super-Deluxe. Disse er laget av høykvalitets tannlegermaterialer og ser meget naturlige ut på grunn av en kunstig påført glanset lag.

Ønsker du det perfekte smilet, nesten det mest naturlige som kan oppnås med kosmetisk tannbehandling? Da bør du velge Kosmetiske tenner "New-Generation".

2. Kosmetiske tenner "New-Generation" er de mest naturtro tenner som er tilgjengelige på markedet. Både tannfarge og tannkjøtt ser helt naturlige ut. Disse høykvalitets tenner er laget av de samme materialene som de som brukes i profesjonell tannprotese. Vårt produkt er så perfekt at ingen merker at man bruker det. Kosmetiske tenner ser så naturlige ut at man ikke kan skille dem fra de minst 1000 € dyre kronene til en tannlege.

BEHANDLING:

Montering av kosmetiske tenner tar bare rundt 20 minutter. Prisen:

KOSTNADER:

Det beste er at disse kosmetiske tennene bare koster 59,00 € og er dermed veldig rimelige. For 59,00 € kan du begynne et nytt liv hvor du igjen kan le høyt i offentligheten. Hvordan fungerer dette?

HVORDAN FUNGERER ALT DETTE?

Kosmetiske tenner er laget av et fleksibelt materiale som skjuler alle tannproblemer dine. Med det medfølgende termoplastiske materialet og en klar og detaljert bruksanvisning kan du presentere et vakkert smil innen 20 minutter. Ved å varme opp det termoplastiske materialet kan du selv bestemme den perfekte passformen, og deretter enkelt fjerne og sette inn de kosmetiske tennene. Dine fordeler på et øyeblikk:

Dine fordeler på et øyeblikk:

✓ 30 dagers garanti

✓ Fra bare 59,00 euro

✓ Ultratynne

✓ Håndlaget

✓ Tysk produksjon

✓ Levering i nøytral emballasje. Vår tjeneste: 30 dagers garanti

Vår ytelse: 30 dagers garanti

Vi står bak kvaliteten på våre produkter, og gir derfor en garanti på 30 dager. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du bare sende oss en e-post og sende produktet tilbake til oss. Så snart returen din har ankommet oss og er blitt gjennomgått, vil du motta en bekreftelses-e-post om at returen er mottatt. Vi vil refundere beløpet innen få dager.

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (overkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 89,00 € nå bare 59,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (overkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 119,00 € nå bare 89,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 89,00 € nå bare 59,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 119,00 € nå bare 89,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (overkjeven)

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 178,00 € nå bare 118,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (overkjeven)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 238,00 € nå bare 178,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

Justering

1. Plasser kosmetiske tenner i en kopp med kokende vann. Vent ca. 30 sekunder, og hent deretter kosmetiske tenner med en skje fra vannet. (Pass på at kosmetiske tenner ikke er for varme å ta på). Kosmetiske tenner er lett fleksible når de blir varme. Deretter plasserer du kosmetiske tenner over dine egne tenner. Plasser kosmetiske tenner der du vil ha dem og trykk dem fast. (Tips: Se godt før du trykker på kosmetiske tenner hvor du vil ha dem, og om de ikke er plassert for høyt eller for lavt.) For å få et godt resultat, kan du kanskje gjenta denne trinn en eller to ganger. En god, tett passform er viktig for det endelige resultatet.

2. I pakken finner du en pose med pass-kuler. Legg dem i en kopp med kokende vann. Når pass-kulene blir gjennomsiktige, endrer de seg til et fleksibelt materiale. Når dette har skjedd, fjern dem med en metall-skje.

3. Ta materialet i hendene dine og kna det til en pølseform. (Pass på at materialet ikke er for varmt å ta på). Deretter trykker du dette fleksible materialet mot baksiden av de kosmetiske tennene. (Prøv å dekke hele baksiden av de kosmetiske tennene, inkludert de to hullene til venstre og høyre).

4. Nå må du stå foran speilet og trykke de kosmetiske tennene med begge hender mot dine egne tenner. Det myke materialet du nettopp har knadd, må nå ta form etter dine egne tenner. Deretter tar du de kosmetiske tennene ut av munnen igjen.

5. Når det fleksible materialet har fått den riktige passformen fra dine egne tenner, la det avkjøles.

6. Når passmaterialet har fått tilbake sin hvite farge, er kosmetisk tann materialet klart for bruk. Hvis du ikke er fornøyd med passformen, kan du gjenta alle trinnene.

Copyright © 2012-2023. your-new-smile group All Rights Reserved

SPESIALTILBUD!

GRATIS med hver bestilling!

(Prøvepakke Kosmetisk tannsett)

FAQ

Av hvilket materiale er kosmetiske tenner laget?

Kosmetiske tenner er laget av et tynt lag av akryl som dekker tennene og tannkjøttet ditt. Kosmetiske tenner er laget slik at du kan bearbeide baksiden med en neglefil til du oppnår den nøyaktige tykkelsen du ønsker.

Kosmetiske tenner: Hvor realistiske er de? 

Kosmetiske tenner ser veldig realistiske ut. Vi har kunder som bruker kosmetiske tenner til for eksempel familie- og bryllupsbilder, men også til hverdagsbruk. Tenner har en naturlig farge (de er ikke for hvite) og tenner har, som normale tenner, en naturlig glans. Tannkjøttet har også en naturlig utstråling.

Hva tilbyr våre kosmetiske tenner? 

1, Ingen misfarging: Fronten på tennene (synlige side) er bekledd med et tynt lag for å forhindre tann- eller tannkjøttfarging.

2. Forbedret tannfeste: For å videreutvikle har vi lagt til biologiske innholdsstoffer i termoplastisk plast. Termoplastisk plast gir et bedre tannfeste på kosmetiske tenner så vel som på dine egne tenner.

3. Forbedret materialefeste: Innside av kosmetiske tenner er revidert slik at overflaten nå er grov og mat. Resultatet er forbedret feste av termoplastisk materiale til kosmetiske tenner.

4. Mer stabil passform og komfort: Konisk boring på utsiden sørger for at termoplastisk plast ikke lenger løsner seg fra kosmetiske tenner, noe som resulterer i en forbedret passform og dermed komfort.

5. Ingen dannelse av plakk eller tannstein: Kosmetiske tenner poléres til høy glans av oss. Det resulterende glatte og glinsende overflaten gir ikke plakk og tannstein muligheten til å feste seg til kosmetiske tenner.

Hvordan setter jeg på kosmetiske tenner selv?

Du bruker den medfølgende termoplastiske plasten og en kopp varmt vann. Du trenger dette for å gjøre termoplastisk plast myk og legge den på dine egne tær sammen med kosmetiske tenner. Dette prosedyren tar 5 til 10 minutter.

Hva er termoplastisk plast?

Når man varmer opp termoplastisk plast, blir det mykt. Det er et hjelpeverktøy for å tilpasse de kosmetiske tenner til egne tenner. En pakke er inkludert, men du kan også bestille flere pakker. Hvis du mangler flere av dine egne tenner, anbefaler vi at du bestiller en ekstra pakke for å fylle disse rommene.

Kan jeg bruke kosmetiske tenner flere ganger?
Ja! Du kan tilpasse de kosmetiske tenner fra tid til annen.

Kan jeg spise eller drikke med kosmetiske tenner?

Kosmetiske tenner ble designet for å se bra ut, ikke for å spise eller drikke, men noen kunder har funnet en måte å spise og drikke med dem på. Vi må imidlertid klargjøre at kosmetiske tenner ikke er ment å erstatte tannproteser, kroner, broer osv., men kun for kosmetiske formål. Vi anbefaler at du fjerner kosmetiske tenner fra munnen når du spiser og sover.

Hvor lenge kan jeg bruke kosmetiske tenner?

Hvis du tar godt vare på kosmetiske tenner og bruker dem riktig, kan du nyte dem i mange år.

Kan jeg også bestille kosmetiske tenner for mine undertenner?

Ja, vi selger også kosmetiske tenner for undertennene.

Kan jeg bruke kosmetiske tenner også ved kroner eller fyllinger?

Hvis du bestiller og bruker vår kosmetiske tenne-lim, kan du også bruke kosmetiske tenner over kroner og fyllinger. (Det skader ikke kroner og fyllinger!)

Er kosmetiske tenner egnet for barn?

Nei, kosmetiske tenner er ment for voksne.

Hvordan kan jeg finne ut hvilken størrelse kosmetiske tenner jeg trenger?

Vi selger bare én størrelse. Dette er ideelt og egnet for alle voksne.

Hva er fraktkostnadene?

Fraktkostnad: 4,95 €

Hvordan betaler jeg for de bestilte kosmetiske tennene? 

Betalinger kan gjøres via PayPal, forskuddsbetaling, direkte debitering (forskuddsbetaling) eller kredittkort.

Når blir bestillingen min sendt?

Leveringstiden er vanligvis 2 til 4 virkedager.

Har du flere spørsmål?

Vi står alltid til disposisjon for å besvare spørsmålene dine. Send oss en melding med spørsmålet ditt til:
info@your-new-smile.com

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (overkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 89,00 € nå bare 59,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (overkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 119,00 € nå bare 89,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 89,00 € nå bare 59,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 119,00 € nå bare 89,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (overkjeven)

1x Kosmetiske tenner Super-DeLuxe (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 178,00 € nå bare 118,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (overkjeven)

1x Kosmetiske tenner New-Generation (underkjeven)

1x Termoplastisk plast

1x Bruksanvisning

1x Oppbevaringsboks

I stedet for 238,00 € nå bare 178,00 €!

(Pluss fraktkostnader: 4,95 €)

Kunder har sagt:

Jeg elsker mine nye tenner! Til å begynne med var det litt tilvenning (fordi jeg alltid dekket munnen med hendene) Nå kan jeg le uten skam! Gjerne vil jeg bestille en til moren min også!


~


Først trodde jeg definitivt at dette produktet ikke ville fungere... Jeg har nå mine kosmetiske tenner og jeg blir overrasket! Tusen takk! Det er et fantastisk produkt, jeg kan ikke slutte å le!

~

Mitt liv endret seg på 1 time!

Takk!


~


Jeg vil ikke gå utenfor døren uten mine kosmetiske tenner! Jeg vet ikke hvordan jeg klarte det før!


~


I over 5 år har jeg ikke kunnet le av skam. Jeg er veldig lykkelig! Takk!


~


Jeg skriver med tårer i øynene. Hele livet har jeg hatt små tenner (delvis på grunn av tannknusing).

Men nå kan jeg vise et fint smil med fine tenner!


~


Datteren min sa til meg: "Mamma, du smiler aldri når du henter meg fra skolen!"

Det har såret meg veldig mange ganger. En dag kom jeg over nettsiden deres, og bestilte med forventning.

Nå kan jeg hente min lille skatt med et smil fra skolen. Tusen takk!

Diskret levering i nøytral emballasje.

Hvordan får jeg min bestilling? Vi legger stor vekt på diskresjon.
Bortsett fra mottakeradressen, har esken ingen ytterligere informasjon eller merking.

Hinweis:

Vi anbefaler likevel regelmessige besøk hos tannlegen din for å jobbe med helsen til dine virkelige tenner. Vi understreker at bruk av våre kosmetiske tenner bare er en midlertidig løsning, da de kun er ment for kosmetiske formål.

Kontakt

www.your-new-smile.com gjør vi vårt beste for å være tilgjengelige for våre kunder, hjelpe dem og levere vakre tenner til konkurransedyktige priser. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Send oss en melding med spørsmålet ditt til: info@your-new-smile.com

Van der Heide Dental

Berliner Strasse 64a

D-16540 Hohen Neuendorf (Tyskland)

Tel: 0049 3303 5414031

E-post: info@your-new-smile.com

Internett: www.your-new-smile.com

Obs! Våre kosmetiske tenner (tannkledninger / tannkledninger) er ikke et medisinsk, tannteknisk eller Nizza-klassifikasjons klasse 25 (fastelavns- eller karnevalantrekk) produkt, men disse er spesielt beregnet for kosmetiske formål (kosmetikk / tannkosmetikk). Obs! Vårt produkt er ikke et lege-, tannlege- eller tannpleieprodukt. De kosmetiske tenner er kun ment for kosmetisk bruk. Obs! Vi anbefaler at du fjerner tenner fra munnen under maten og mens du sover, da de ikke er utviklet for å spise, selv om dette likevel er mulig.

bottom of page